Alku

Alusta se on lähdettävä liikkeelle – bloggaamisessakin. Eksyin kesällä Twitterin ihmeelliseen maailmaan ja löysin sitä kautta mielettömän määrän mielenkiintoisia ihmisiä ja uusia tuttavuuksia. Heistä hyvin moni myös bloggaa aktiivisesti. Blogi on siis edelleen voimissaan, vaikka jossain jotain muuta jo väitettiin. Twitterin kautta huomasin myös että minun tekee usein mieli osallistua keskusteluun ja kommentoida moneen asiaan, mutta 140 merkkiä ei oikein riitä mihinkään.

Olen kyllä kirjoitellut yritykseni sivuille silloin tällöin, mutta koin että on paljon sellaisia aiheita, joista haluan kirjoittaa mieluummin yksityishenkilönä, enkä sotkea kirjoituksia yritysblogini sekaan. Olen viime keväästä saakka pitänyt myös puutarhapainotteista lifestyle-blogia, Meidän Pihaa, mutta koska se on lähinnä ”hömppää”, niin koin tarvetta aloittaa vielä tämän kolmannenkin blogin.

Yrityksen blogilla pitää olla hienot tavoitteet ja kohderyhmät, strategiat tiukasti mietittynä. Privaatisti voin ottaa vähän rennommin ja vain kirjoittaa, vailla sen kummempia tavoitteita. Tuulettaa päätä, ihmetellä ja kauhistella, milloin mitäkin ajankohtaista tai vanhempaakin ilmiötä tai asiaa.

Katsotaan mitä tästä syntyy…

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s