On hiljentymisen aika

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta kaikille ystävilleni, blogini lukijoille, uusille tuttavuuksilleni livenä ja somessa, lähellä ja kaukana. Tätä päivää on varjostanut murheellinen uutinen pienen Arttu-pojan kohtalosta. Minulta ei löydy sanoja, mutta pyydän että luet Cristinan koskettavan kirjoituksen hänen blogistaan. ”Omistan tämän kirjoituksen kaikille joille joulu ei tule”. Mieti löytyisikö sinunkin läheltäsi tällainen henkilö? Ehkä voit tuoda hänelle pienen palan joulua soittamalla, piipahtamalla tai kutsumalla kylään.

On hiljentymisen ja rauhoittumisen aika. Pistän kohta koneen kiinni muutamaksi päiväksi – lataan kunnolla akkuja ja olen vain. Kiitollisena ja äärimmäisen nöyränä kaikesta siitä, mitä minulle on suotu.

Hyvää joulua <3

Tiina

Jäälyhty.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s