Perjantai perjantai perjantaiiiii!!

Tänään on hyvä päivä. Hyvä mieli. Viikko on ollut aivan huippu monella tapaa. Piti oikein pohtia mistä näin hyvä fiilis tänään kumpuaa. Onko syynä lähestyvä kevät, monipuolinen ja tuloksekas työviikko vai kenties AURINKO? Anyway, hyvin menee! Menkööt. On mennyt joskus huonomminkin. Nyt nautin tästä fiiliksestä!!

Mistä sitten on hyvä päivä tehty? Tässä oma reseptini tälle päivälle:

Huumoria ja hulluttelua

Sain aamulla jo ihanan piristysruiskeen kuunnellessani Lauri Ylösen haastattelua Radio Aallon Dynastiassa. Dynastiasta tulee muutenkin aina hyvälle tuulelle, mutta Laurin haastattelu oli jotenkin tosi valoisa ja hauska. Laurilla on mm. tapana huutaa keväthuuto aina 15.3. Ja niin hän tänäänkin kuulemma teki poikansa kanssa – huusi kurkku suorana auton ikkunasta. Ja arvatkaas mitä. Olin autossa tätä kuunnellessani, joten avasin ikkunan ja kiljuin hetken suoraa huutoa minäkin :).

Kehuja ja kannustusta

Päivällä kävimme kuopuksen päiväkodissa tytön ensimmäisessä kasvatuskeskustelussa. Silmät ylpeyden kyynelissä kuuntelin lastentarhanopettajan arviota nuoremmasta tyttärestämme. ”Teillä on ihana tytär, meille on suuri ilo ja kunnia saada hoitaa lastanne”. Meidän boheemi hulivili rämäpää on siis valloittanut päiväkotitätien sydämet täysin. Ja käyttäytyykin kuulemma aina niin fiksusti ja kauniisti, on huumorintajuinen, hyvä kaveri, taitava ja ties vaikka mitä. Huh. Voiko sitä äitinä parempaa nostetta päiväänsä saada? No ei voi.

Iltapäivällä Twitterissä viljeltiin perjantain kunniaksi #FF -mainintoja. Tarkoittaa siis FollowFriday -suosituksia hyvistä seurattavista. Riitta Hyppänen oli tänään ”liekeissä” ja oli saanut hienon päähänpiston kirjoittaa mainioita 140 merkin suosituksia Twitter-ystävistään. Kurkatkaa Riitan päivän twiitit, mahtavia oivalluksia! Omani kuului näin (wow!):

 
Hyvää fiilistä

Työviikko on ollut kiireinen ja ”satokas”. Työprojektit ovat edenneet mukavasti ja sain myös viikon aikana hoidettua monta vaiheessa ollutta asiaa loppuun. Muistin myös kiittää kanssani työtä tehneitä ja asioita edistäneitä. Tästä tuli oikein hyvä mieli ja viikonloppu tuntuu pitkästä aikaa erityisen ansaitulta!

Jotakin mitä odottaa

Vaikka on perjantai, niin en millään malttaisi odottaa maanantaita! Jo päivällä on tiedossa mielenkiintoinen tapaaminen ja illalla kevään kohokohtana Cristina Andersson! Menen hänen ja Outi Kähkösen Karismakouluun opiskelemaan vaikuttavuutta, äänenkäyttöä ja vahvistamaan karismaani. Odotan suurella ilolla ja jännityksellä iltaa – opin taas varmasti paljon uutta ja saan samalla tilaisuuden tavata minulle tärkeän insipiraattorin ja vaikuttajan.

Huumoria, hulluttelua, kehuja ja kannustusta, ahkeruutta ja hyvää fiilistä, jotakin mitä odottaa. Simppeliä ja toimii!

Mutta nyt rauhoitutaan hetkeksi, vedetään kierroksia alas ja vietetään viikonloppua perheen kanssa. Huomenna mennään todennäköisesti Teijolle laskettelemaan tai sitten on tiedossa jotain muuta talvista ulkoilua.

Ihanaa viikonloppua kaikille – aurinkoa ja valoa, energistä kevään odotusta!

Kiitollisena,

Tiina

4 kommenttia

  1. Kiitos Tiina ihanan viikon jakamisesta! Tuntuu, että iloa, hyviä fiiliksiä, onnea ja aurinkoa on tällä viikolla tarjottu anteliaasti ympäriinsä. Mikäs sen parempaa? Oma viikko on sujunut mitä parhaimmissa merkeissä. Pidetään hyvää fiilistä yllä koko kevään ajan ja siitä eteenpäin.

    Mukavaa viikonloppua perheen parissa.

    Janne

    1. Mahtava kuulla Janne! Nyt on jotain liikkeellä. Päätin minäkin rohkeasti vaan hehkuttaa, kun siltä kerran tuntui. Hyvää viikonloppua sinne myös:)

  2. Voi, ihanaa kuulla! Minullakin oli eilen ja tänään aivan mahtavia ja oivaltavia keskusteluja ystävien, työkavereiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Eilen mm. tapasin entisen työkaverini 23 vuoden takaa ja nauroimme vedet silmissä aivan kuin mitään taukoa ei olisi ikinä ollutkaan. Sinuakaan, rakas ystäväni, en ole nähnyt moneen vuoteen ja siksi sainkin ajatuksen: minäkin ilmoittaudun Christinan kouluun. Jos vain paikkoja löytyy, niin nähdään maanantaina!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s