Tämä on sinun elämäsi

THIS IS YOUR LIFE.

Näillä sanoilla alkaa The Holstee Manifesto. Tämä kuuluisa manifesti on kiertänyt nettiä jo useamman vuoden, mutta törmäsin siihen jälleen alkuviikosta Jenni Gladin POLKU -blogissa (kiitos kälylleni, jonka Facebook-kommentista löysin ko. blogin). Holsteen Manifesti on mahtava muistutus siitä, mikä elämässä on tärkeää ja minkä mukaan sitä kannattaa elää. Tässä oma vapaa käännökseni:

Tämä on sinun elämäsi. Tee sitä mitä rakastat ja tee sitä usein. Jos et pidä jostain asiasta, muuta se. Jos et pidä työstäsi, irtisanoudu. Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa, lopeta TV:n katselu. Jos etsit elämäsi rakkautta, pysähdy; rakkautesi odottaa sinua kun ryhdyt tekemään asioita, joita itse rakastat. Lopeta yli-analysointi – elämä on yksinkertaista. Kaikki tunteet ovat kauniita. Kun syöt, arvosta jokaista palaa. Avaa mielesi, sylisi ja sydämesi uusille asioille ja ihmisille, meitä yhdistää erilaisuutemme. Kysy seuraavalta ihmiseltä, mikä on hänen intohimonsa ja jaa omat unelmasi hänen kanssaan. Matkusta usein. Eksyminen auttaa sinua löytämään itsesi. Joskus saat tilaisuuden vain kerran – tartu siihen. Elämässä on kyse ihmisistä joita tapaat ja asioista, joita luot heidän kanssaan. Jote mene ulos ja aloita luominen. Elä unelmaasi ja pukeudu intohimoosi. Elämä on lyhyt.

fullsize-holstee-manifesto

Holsteen manifestosta tuli mieleeni toinen hieno elämänohjeita jakanut teos, nimittäin 1990-luvun lopulla pyörinyt ”Wear Sunscreen” -video. Suurin osa teistä on niin nuoria että ette ole siitä ikinä kuulleetkaan. Ja ne jotka ovat, ovat sen varmasti jo unohtaneet. Joten tässä. Kuunnelkaa ajatuksella:

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s