Pian on valmista!

On ollut hikinen viikko. Kun loppuviikoksi pukkasi vielä flunssan päälle, niin ihme että selviydyin perjantai-iltaan. Hub Salon blogissa kuluneen viikon kuulumisia, tsekkaa sieltä :)

HUB Salo

Hub Salon remontti on loppusuoralla ja muutamat innokkaat vuokralaiset ovat jo kantaneet ensimmäisiä tavaroitaan sisään. Kerroksen yleiset tilat ovat vielä vaiheessa, mutta iso osa yksittäisistä huoneista on onneksi jo loppusiivottu, ikkunat pesty ja lattiatkin vahattu. Ensi viikolla viimeistellään vielä sähkötöitä, säädetään teknisiä järjestelmiä, kytketään wlan-tukiasemat ja asennetaan keittiötä ja loppuja valaisimia. Sen jälkeen pitää vielä siivota ja vahata kaikki tilat lopulliseen kuntoon. Valmista lienee viikolla 42.

PostiaPosti toi alkuviikosta mukavan yllätyksen Porista, kun kesällä Salossa ja Hubilla vieraillut Tytti Laine Develooppi Oy:stä lähetti terveiset ja täydennystä kirjahyllyymme. Lämmin kiitos Tytti – viestisi yllätti ja ilahdutti kovasti, nyt jaksaa taas pakertaa!

Tällä viikolla saapuivat myös jo ensimmäiset isommat kalustekuormat. Maanantaina hieman Ikeaa (kahvion pöydät ja pari sohvaa), keskiviikkona käytettyinä ostettuja Innon neuvottelutuoleja ja torstaina oman yritykseni Bitin vanhat huonekalut, jotka ovat olleet monta vuotta varastoituna odottaen sopivaa käyttöä. Siinä saivat muuten Kuljetusliike Oravan pojat vuodattaa muutaman hikipisaran kantaessaan ensin painavat…

View original post 332 more words

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s