Kesäfiiliksiä Hub Salon blogissa

Välillä tulee hieman jakomielitautinen olo, kun näitä blogeja on useampia (äkkiä laskettuna neljä, joista yksi tosin hieman telakalla…). Hub Salon blogi on se missä aina silloin tällöin myös kirjoitan ja siellä lähellä sydäntä erityisesti yrittäjyyteen, hubin toimintaan ja coworkingiin liittyvät asiat.

Kirjoitin sinne juuri tuoreet kuulumiset otsikolla ”Kesäfiiliksissä” – käyhän lukemassa ja kurkaa samalla Hubin syksyyn. Luvassa on verkostoitumista ja serendipiteetin ruokkimista. Myös ”Hiffaa tsäänssi” -opas mainittu. Ja riippumatto :)!

Hyvää juhannusta ja oikein hyvää kesää!

Tiina

pelargonia

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s