Elämäni puolimatkassa

Tänään on aihetta juhlaan: 0n isänpäivä ja sattumalta myös meikäläisen syntymäpäivä. Isänpäivä oli myös 45 vuotta sitten 9.11.1969 kun synnyin sunnuntailapsena, marraskuun toisena sunnuntaina, yöllä yhden aikaan. 45 -vuotispäivä on hyvä hetki hieman pysähtyä ja miettiä sekä mennyttä että tulevaa.

Optimistisena ihmisenä ajattelen olevani suunnilleen elämäni puolessa välissä. Päiviensä määrää ei kukaan voi tietää, joten sen takia ei kannata tuudittautua tulevien vuosien varaan, vaan elää kiitollisena tässä ja nyt. Monelle läheiselle tämä isänpäivä tuo mukanaan myös surua ja kaipausta, sillä liian moni tuttu on menettänyt isänsä tai lastensa isän lähiaikoina. Te kaikki olette tänään olleet aivan erityisesti mielessäni. Siksi haluan tänään isänpäivänä kiittää näin julkisesti omaa isääni. Olet ollut tukenani niin hyvinä kuin pahoinakin päivinä. Yhdessä ja perheenä olemme kokeneet paljon – niin ylä- kuin alamäkiäkin. Silti olemme kaikki tässä tänään ja nyt, suunnilleen terveinä, suunnilleen järjissämme ja aika onnellisina. Kaikella on tarkoituksensa ja elämässä käy lopulta hyvin, jos siihen vain jaksaa uskoa.

Olen saanut tänään valtavasti onnitteluviestejä, -tekstareita ja -soittoja. Yleensä ohitan omat synttärini olankohautuksella, mutta jostain kumman syystä tämä 45 vuotta tuntuu tänään erityiseltä. Kolme kuukautta ennen syntymääni ihminen kävi kuussa. Missä ihminen onkaan 45 vuoden kuluttua? Teknologia kehittyy huimaa vauhtia, perässä on vaikea pysyä. Sitä ihmettelemme lasteni kanssa joka päivä – he ovat ilokseni perineet oman uteliaisuuteni teknologiaan ja futurologiaan.

Tein synttäreiden ja isänpäivän kunniaksi elämäni toisen vloggauksen (kiitos Larissalle inspiraatiosta!). Se on erityisesti videotervehdys isälleni, jota en tänään päässyt tapaamaan, mutta myös kiitos teille kaikile ystävilleni sekä miehelleni Tommille, lasteni isälle. Olette rakkaita!

Tiina

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s