Blogilaiskuutta

Nopea tilannekatsaus, jottei blogi aivan tyhjyyttään kumise ja samalla itselleni muistilista asioista, joista pitäisi ehtiä bloggaamaan…

  • Palkkasin vihdoin itselleni apuja Bittiin ja Hubille! Olen siis jälleen työllistävä yrittäjä ja erittäin ylpeä ja innoissani siitä. Työn alla on bloggaus siitä, miten tähän päädyin eli miten ja miksi yksinyrittäjä palkkasi ensimmäisen työntekijänsä.
  • Kuntosaliprojekti aloitettu (Jumppahullun kanssa). Tämä on jatkoa hyvinvointiteemalle ja ikuisuusprojektilleni, joka on jatkunut jo pidempään.
  • Hub Salo on melkein täynnä ja pyörii kohta kannattavasti omillaan! Olemme järkänneet muutamia onnistuneita tapahtumia ja aikaansaaneet runsaasti serendipiteettiä. Keväästä on tulossa myös erittäin mielenkiintoinen. Tästä tulossa juttua Hubin blogin puolelle jossain vaiheessa.
  • Joy & Orderin kanssa on ollut kiirettä ja töitä tullut mukavasti. Firma on jo puolivuotias ja alkutaival ylittänyt meidän kaikkien kolmen odotukset! J&O:n blogissa olen varmaan viimeksi ollut aktiivinen, tsekkaa vaikkapa kirjoitukseni asiakaskokemuksesta.
  • Membook Oy on perustettu ja palvelu tekee tuloaan. Sitä pitää kuitenkin malttaa odottaa vielä hetki ja kerron HETI lisää, kun on aihetta.
  • Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto on myös loppusuoralla! Tätä olen puurtanut puolitoista vuotta tässä kaiken muun ohessa yrittäjän oppisopimuksella. Huhhuh. Mutta elämä on jatkuvaa oppimista ja kehittymistä. Uutta opittavaa olisi kokoajan niin paljon.
  • Olen ehtinyt lukemaan myös muutaman mielenkiintoisen kirjan, viimeisimpänä Zendeskin perustajan tarinan Startupland. Ja siitäkin pitäisi varmaan bloggata… vahva lukusuositus kuitenkin nyt tässä vaiheessa, jos yrittäjyys ja startupit ym. kiinnostavat!

Olen erään teorian mukaan pääominaisuudeltani ”Innovation”, joten ei ihme että monenlaista pukkaa. Kevään haasteena on pitää homma kasassa, huolehtia ajanhallinnasta ja ajankäytöstä priorisointien mukaan. Ja muistaa pitää myös itsestä huolta sekä tietenkin olla myös perheen ja ystävien kanssa. Opettelen jatkuvasti keskittymistä, priorisointia ja delegointia. Lukaisin muuten Esa Lehtisen oivaltavan kirjoituksen mikroyritysten johtamisesta kasvuvaatimusten ristipaineissa. Hyvää pohdintaa kaikkivoivasta yrittäjästä, jolle suurin kasvun este on usein hän itse…

Näihin kuviin ja tunnelmiin – mahtavaa alkanutta kevättä!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s