Täti on niin ylpeä ja iloinen!

Tämä viikko on ollut hieno. Hieno siksi että tällä viikolla on konkretisoitunut yli vuosi sitten lähtenyt ajatus Sometontusta. Pystyimme yrityksessämme luomaan käytännössä lähes tyhjästä mielenkiintoisen kesätyöpaikan kolmelle nuorelle salolaiselle naiselle. Keräsimme kasaan yhteistyökumppanit ja asiakkaat eli käytännössä työvälineet, tilat ja rahat nuorten palkkaamiseen. Mikään ei synny tyhjästä ja taustalla on tehty kovasti töitä koko kevään ajan. Olen tästä kaikesta ihan mielettömän iloinen ja ylpeä – well done me tädit!! Iso kiitos kuuluu myös kaikille Sometontun asiakkaiksi ja yhteistyökumppaneiksi lähteneille yrityksille – vaikka kukaan ei oikein edes tiennyt mitä tuleman pitää.

oveenTällä viikolla nämä nuoret Sometontut ovat sitten tarttuneet toimeen uskomattomalla tarmolla. Ei voi kuin ihmetellä sitä ketteryyttä, luovuutta ja ennakkoluulottomuutta, jolla he työtään ovat lähteneet tekemään – ihan mahtavaa! He ovat itse suunnitelleet mm. logon ja visuaalisen ilmeen omiin some-kanaviin sekä onnistuneet keräämään muutamassa päivässä Facebook-sivulleen lähes 300 fania! Muutimmekin yhteistuumin Facebook-sivun luokittelun kuvitteellisesta henkilöstä julkisuuden henkilöksi :). Sometontusta on vajaassa viikossa tullut jo jonkinmoinen ilmiö!

Haaveenamme on että ensi kesänä pystyisimme jatkamaan perinnettä; palkkaamaan useamman nuoren tänne Saloon ja kenties laajentamaan projektia yhteistyötahojen kautta uusiin kaupunkeihin. Jos sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan remmiin asiakkaana tai projektin mahdollistajana omassa kotikaupungissasi niin ota meihin yhteyttä!

Kannattaa lukaista vielä kollegani Lauran bloggaus Sometontun synnystä: ”Sometontun synty – tätienergia kohtaa tyttoenergian” sekä tyttöjen itsensä kirjoittama ensimmäisen työviikon viikkokatsaus: ”Sometonttujen ensimmäinen työviikko”.

Ei muuta kuin äkkiä seuraamaan Sometonttuja kaikissa kanavissa!!

Sometonttu IG  – Sometonttu Twitter – Sometonttu Facebook

Yksi kommentti

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s