Pikakuulumisia syksyyn

Moikka!

Enpä ole kesän jälkeen tänne paljoa kirjoitellut. Viimeksi kirjoitin Saloon iskeneestä pommista ja mitä sen jälkeen. Mies sai alkusyksystä sen odotetun irtisanomislapun kouraan, koska työ Espoossa ei vaan enää lähes 30 vuoden uran jälkeen kiinnostanut. Espoon työ olisi ollut kenties hetken tekohengitys väistämättömään, näin uskomme. Nyt olo on siltä osin helpottunut – tavallaan – koska muutos on aina mahdollisuus. Taakse jää stressi, jatkuvat yt:t ja mieheni voi ansaitusti hengähtää hetkeksi sekä miettiä ihan rauhassa mitä seuraavaksi. Työvelvoite jatkuu joulukuun alkupuolelle, jonka jälkeen luvassa on pakettia ja mahdollista yritystoiminnan avustusta. Taloudellisesti ei ole hätää ainakaan vähään aikaan.

Minä olen puurtanut Membookin parissa. Pidän Membookin sivustolla startup-journey -henkistä blogia ”Membook story” jossa on tarkoitus avata matkaa ”nollasta sataan” noin kuvainnollisesti. Kirjoitin sinne ensimmäisen kirjoituksen ”Membook – miksi ihmeessä?” sillä moni on ihmetellyt tämän(kin) projektin taustoja. Mistä putkahti yhtäkkiä ajatus lähteä tekemään uutta palvelua varsin perinteiselle ja melko saturoituneelle markkinalle. Tsekkaa tuo kirjoitukseni Membookin blogista, valotan siellä taustoja tähän.

Hyvää syksynjatkoa kaikille ja kuulemisiin – muistetaan pitää itsestämme ja toisistamme huolta.

Tiina

Bravery

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s