Hub Salon uskomaton matka

 

Time flies when you’re having fun!

Tämä pätee erityisen hyvin kaksi vuotta sitten perustamani Hub Salon toimintaan. Enpä arvannut millaista upeaa yhteisöä olen synnyttämässä ja mahdollistamassa, kun kävin ystävieni kanssa ensimmäistä kertaa katsomassa Lounean toimitalon tyhjillään ollutta kolmatta kerrosta!

Turun Sanomat

Hub Salo täyttää muutaman viikon päästä jo kaksi vuotta ja matkaan mahtuu monta ilon hetkeä. Aika on todellakin hurahtanut kuin siivillä. Meillä on nyt koossa aivan upea jengi, jonka kanssa on ehditty kokea jo monenlaisia juttuja. Osa on ollut matkassa mukana aivan alusta saakka, osa on liittynyt joukkoon myöhemmin. Vaihtuvuuttakin on ollut, kun yhteisö on etsinyt muotoaan.

SkumppaParasta Hubissa on ollut yhteinen toiminta. Meillä on ollut jo kahdet yhteiset pikkujoulut, virkistyspäivät, pääsiäiset, vaput ja monet muut tilaisuudet. Hubilla hauskaa on se että aina löytyy hyvä syy nostaa malja! Malja Hubille, malja ystävyydelle, malja vapulle, malja uusille yrityksille tai malja ihan muuten vain – vaikkapa päivän piristykseksi.

Kaksivuotisjuhliamme ilahduttaa myös suuresti tieto siitä että meillä on nyt tupa täynnä. Hub Salon jokainen huone ja avokonttoripaikka on vuokrattu tai varattu. Toiminta on kannattavaa ja tulen todennäköisesti saamaan takaisin projektiin sijoittamani rahat. Paljon se on ottanut, mutta vielä enemmän antanut! Hubin blogissa on muutama koskettava kirjoitus yhteisön voimasta; lue vaikkapa Ullan tai Tarjan tarinat. Unelmien työympäristöstä, josta haaveilin blogikirjoituksessani lähes päivälleen kolme vuotta sitten, on tullut totta!

Hubin synttäreitä juhlimme melkein koko marraskuun ensimmäisen viikon. Viikon juhlat aloittaa Cambridge valmentaja Liisa Lehtonen, joka viettää maanantaina oman toimintansa 2-vuotissynttäreitä. Liisa oli eräs ensimmäisistä Hubin vuokralaisista ja hän onkin järjestämässä kiinnostavaa teemailtaa oman toimintansa esittelyyn. Keskiviikkona Hub Salon lounge täyttyy startup-yrittäjistä ja sellaisiksi haluavista, kun starttaamme salolaista startup-yhteisöä ”Let’s Start Up Salo”-tilaisuudessa. Torstaina 5.11. on sitten ”virallisten” kakkukahvien aika. Aivan mahtava viikko tulossa siis. Cannot wait! Seuraa Hub Saloa Facebookissa ja Twitterissä, niin pysyt kuulolla tapahtumista ja tunnelmista. Ja tule ihmeessä mukaan juuri sinulle sopivaan tilaisuuteen!

Hub Salon meininkiä ja fiilistä kuvaa ehkä edelleenkin parhaiten tämä alla oleva ja Hubin keittiön seinästä löytyvä Holsteen manifesti. Se on roikkunut paikallaan alusta saakka ja siitä on tullut meidän epävirallinen selfie-seinä. ”This is your life. Do what you love, and do it often”. Hub Salon iloisten kuulumisten myötä toivotan oikein hyvää loppusyksyä kaikille yrittäjille, yhteistyökumppaneille ja muille Hubin faneille. Muistakaa: yhteistyössä ja verkostoissa on tulevaisuutemme, niin Salossa kuin Suomessakin!

Tiina

fullsize-holstee-manifesto

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s