Hub Salo 3 vuotta!

Marraskuun alkupuoli on aina ollut elämässäni erityinen. Nykyisin siihen ajoittuu oman syntymäpäiväni lisäksi myös Hub Salon syntymäpäivä, joten juhlan aihetta piisaa!

Kolme vuotta sitten avasimme Hub Salon ovet, enkä osannut arvata millaiselle matkalle se minut vie. Olin toki ajatellut että verkostoitumisesta olisi varmasti hyötyä, mutta kyllä viime vuosien saldo on silti ylittänyt kaikki odotukseni. Olin muuttanut Saloon muualta ja viettänyt ensimmäiset asuinvuoteni lähinnä äitiyslomalla, omakotitalon rakennustyömaalla ja sittemmin kotitoimistolla. Hub Salon myötä olen saanut ilon ja kunnian tutustua aivan mielettömään määrään uusia ihmisiä – sekä hubilaisiin että muihin sidosryhmiin ja kumppaneihin niin Salossa kuin muuallakin.

Hubin ansiosta olen ollut mukana perustamassa Saloon kahta uutta yritystä ja yhtä yhdistystä: Viestintätoimisto Joy & Order Oy oli luonteva jatko Hubilla alkaneelle Mänki & Vainio yhteistyölle. Tämän jälkeen vuorossa oli Membook Oy – uudenlaista järjestöpalvelua kehittävä startup, joka tähtää kansainvälisille markkinoille. Hubin kahvipöytäkeskusteluissa konkretisoitui myös idea SSO:n vanhan myllyrakennuksen pelastamisesta ja sen myötä perustettiin Pro Viljavarasto ry.

Näiden omaa sydäntä lähellä olevien juttujen lisäksi olen erityisen iloinen siitä että Hub Salo on tuonut yhteistyömahdollisuuksia ja synergiaa myös monille sen vuokralaisille ja sen lähipiirissä pyöriville tahoille. On syntynyt yhteisprojekteja ja on pidetty monia hauskoja ja hyödyllisiä tapahtumia. On itketty ja naurettu ja autettu toinen toisiamme. Takuuvarmasti kaikkien hubilaisten verkostot ovat laajentuneet omista aiemmista piireistä aivan uusiin suuntiin.

Tsekkaa vielä videolta tämän aamun tunnelmani Hubilta – klo 8 silmät sikkuralla kahvimuki kourassa. Salossa on hyvä asua, yrittää ja elää – ja Hub Salossa aivan erityisesti, sillä siellä on ihan huippujengiä! Kiitos kaikille ystäville, tukijoukoille, vuokralaisille, sidosryhmille ja muille faneillemme kuluneista kolmesta vuodesta. May there be many more years to come!

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s