Mitä

Mitä teen työkseni? Tässä tärkeimmät:

Membook Oy. Kasvuvaiheessa oleva startup, jossa olen toimitusjohtaja ja yksi perustajaosakkaista. Jos olet yhdistysaktiivi ja haluat viedä järjestöänne eteenpäin, kannattaa tutustua Membookiin. Membook digitalisoi järjestömaailman ja tuo täysin uudenlaisen palveluajattelun tälle hyvin perinteiselle toimialalle. Tavoitteenamme on kansainvälinen kasvu ja globaalit markkinat. Teen myös puhujakeikkaa järjestötapahtumissa – jos haluat näkökulmaa järjestöhallinnon kehittämiseen, pyydä minut tilaisuuteenne sparraamaan aiheesta.

Membookin taustalla on historiani perheyrityksessämme Oy Bitti Ab:ssa, joka on tuottanut IT-palveluita järjestöille ja yhdistyksille jo kolme vuosikymmentä. Yrityksen historiasta löytyy maininta ”Suomen ensimmäinen ATK-palvelukeskus”. En tiedä pitääkö se aivan paikkaansa, mutta seinältäni löytyy kyllä firman mainoskyltti 1970-luvun alusta.

Membook vie nyt käytännössä suurimman osan työajastani, mutta olen osakkaana myös Joy & Order -markkinointiviestintätoimistossa. Toimin yrityksen hallituksessa innostajana ja sparraajana, mutta arjen työhön en tällä hetkellä osallistu. Suosittelen lämpimästi näitä tätejä, jos kaipaat apua markkinointiin, viestintään – näiden suunnitteluun tai tekemiseen.

Eikä saa unohtaa Hub Saloa – perustamaani yhteisöllistä toimitilaa Salon keskustassa. Hub Salo on pitkän haaveilun ja unelman tulos. Lausuin toiveeni ääneen tässä blogissa lokakuussa 2012 otsikolla Unelmien työympäristö. Siitä se ajatus sitten lähti ja nyt Hub Salo toimii kolmatta vuotta ja tila on täynnä. Tervetuloa tutustumaan Hub Saloon, jos täällä päin liikut!